Pressemeddelelse 3. oktober 2020

1143 0

PRESSEMEDDELELSE – 3. oktober 2020

Dialogmøde med kirkeministeren

Muslimernes Fællesråd har den 2. oktober 2020 besøgt kirkeministeriet til dialog om fælles fremtidige Samfundsudfordringer. Til mødet, hvor også andre store danske muslimske organisationer deltog, drøftede MFR og kirkeministeren nogle af de fælles samfundsudfordringer, som vi kan være sammen om at løse.

Muslimernes Fællesråd er glade for, at regeringen har forstået vigtigheden af at inddrage muslimske organisationer i det fælles arbejde med at sikre vores allesammens borgerlige frihedsrettigheder. Psykisk vold, negativ social kontrol og sindelagskontrol, hvad enten det sker på det personlige plan eller indgår i strukturelle sammenhæng, er ødelæggende for individets ret til at leve i et dynamisk samfund med religionsfrihed og alsidigt folkestyre.

Muslimernes Fællesråd ser frem til at indgå i et ligebyrdigt og langsigtet samarbejde med kirkeministeren omkring disse udfordringer, og vi ser frem til ministerens kvalificeredeog gennemtænkte løsningsforslag til at løfte danske muslimers retsstilling.

Related Post

Nyt fra fællesrådet!

Posted by - 13. september 2020 0
Nyt fra Rådet Så er hjemmesiden online, og klar til tilmeldinger! Vi arbejder stadig på de praktiske detaljer, bestyrelsen, vedtægter…

Kontingent

Posted by - 13. september 2020 0
Kære alle Man kan fra i dag tegne kontingent og betale online. Alle kontingenter fornyes automatisk, hvad enten du vælger…

Kort intro til MFR 2,0

Posted by - 15. september 2020 0
  Hør Abdul Wahid Pedersen fortælle kort om, hvad Muslimernes Fællesråd i Danmark har fokus på og vil arbejde for.
ArabicDanishEnglishGermanSomaliTurkishUrdu